KAHsports

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Street Workout program - pokročilý, celé telo

Program workoutu celého tela - pokročilý Cvičenie cieľ : plné telo / zosilnenie Úroveň : Intermediate Doba trvania : 6 týždňov Frekvencia : 3 krát týždenne , program obsahuje: --- Tréning: -40 sec jumping jacks -15 burpees -60 seconds plank -30 lunges -20 Decline push-ups -20 jumps onto box (or other object) -60 seconds side plank (each side) -15 Chest dips -Wall sit (as long as possible) -10 pull ups -L-sit hang (5 sec, 10 reps) alebo vznosy do klbka.---
Tento cvičebný program je vhodný pre športovcov s určitými skúsenosťami . Cieľom tohto cvičebného programu je ďalej posilniť svoje telo a celkovú vytrvalosť . V dôsledku toho budete silnejší a vypestujete si viac svalovej hmoty . To vám dá dobrý základ , ktorý vám umožní prejsť na pokročilejšie cvičenie alebo špecifické izometrické cvičenia . Keď ste novým členom workoutu , alebo keď ste neurobili žiaden tréning v poslednej dobe , potom začiatočnícky cvičebný program môže byť vhodnejšie pre vás. ----Cvičenie cieľ : plné telo/zosilnenie- -Úroveň : Intermediate -Doba trvania : 6 týždňov -Frekvencia : 3 krát týždenne----, --- Tréning: -40 sec jumping jacks -15 burpees -60 seconds plank -30 lunges -20 Decline push-ups -20 jumps onto box (or other object) -60 seconds side plank (each side) -15 Chest dips -Wall sit (as long as possible) -10 pull ups -L-sit hang (5 sec, 10 reps) alebo vznosy do klbka.--- Týždeň 1, 2 a 3: Začnite s jedným kolom cvičebného programu (cca 15 min) v pondelok, stredu a piatok. Každý týždeň môžete zvýšiť intenzitu tým, že menej odpočinku medzi každým cvičením. Výskum naznačuje, že jedna minúta odpočinku môže byť najlepšia pre silu a rast svalov Týždeň 4 a 5: Zvýšenie intenzity prevedením dvoch kôl programu s krátkou prestávkou medzi každým kolom. Cvičenie v pondelok, stredu a piatok. Týždeň 6: Zvýšenie intenzity tým, že vykonávame tri kolá rutiny s krátkou prestávkou medzi nimi v každom kole. Cvičenie v pondelok, stredu a piatok. Všeobecne by ste mali trénovať v intenzite, kde sa vám podarí urobiť veľa opakovaní s dobrou technikou. Keď sa necítim pohodlne robiť ďalšie kolo, je lepšie čakať ďalší týždeň, a následne zvýšiť intenzitu. Každé kolo by vám malo trvať približne 15 až 20 minút, v závislosti na množstve odpočinku ktory budete mať v medzi cvičeniami. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča vykonávať program trikrát týždenne. Ale vždy pozorne načúvať svojmu telu. Zvlášť, keď vaše telo ešte nie je prispôsobené k týmto cvičeniam, budete možno musieť pár dní dat si pauzu zabrániť zraneniam! Prečítajte si viac o tom, koľko zvyšok sa vaše svaly potrebujú pre optimálny výkon. Odporúča sa tiez vzdy urobit cooldown/strecing po tréningu.

Šport/Fitness/Kalistenika - články, tréningy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014