KAHsports

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tréningový program - ,,Tristo

Dnes sa budeme venovať ako keby takému ,,malému" cross fitu:-) Prinášam tréning z dielne filmu 300 na čele s hercom Gerardom Butlerom

,,300"

Zdravím opäť s niečím dobrým a užitočným pre naše telo. Tentokrát som snažil zamieriť do útrob filmu Tristo.
Ešte skôr ako film „300“ zaútočil na kiná bol zverejnený tréning hlavných hercov v príprave na natáčanie. Muži aj ženy zo všetkých kútov sveta chceli poznať tajomstvo tréningu kráľa „Leonidasa“ (Gerard Butler) a jeho Sparťanských vojakov a samozrejme to v čom spočívajú ich kamenné tehličky na bruchu.

Tréningový plán pre film - 300

Vincent Regan a Gerard Butler vo filme "300."
© 2007 Warner Bros. Pictures.

Pravdou je, že zostavenie tréningového plánu bolo na osobnom trénerovi osobností Markovi Twightovi. O tom, že to nemal ľahké vymyslieť svedčila aj nadváha niektorých hercov, ktorý sa potrebovali zbaviť 10 až 15 kg zbytočných kíl! Vybudovať z každého herca bojujúci stroj za pár mesiacov bol preto ťažký oriešok. Niektorý z nich (tí, ktorý poznajú fitnescentrum aj zvnútra) len posunuli hranice svojich tréningových možností.

300 - Movie Trailer

 

Tréning spočíva v gigantických super-sériách. To znamená, že idete z jedného cviku na ďalší a ďalší s malou alebo žiadnou prestávkou medzi. Pokiaľ sa vám nepodarí kompletne dodržať počet opakovaní v každom cviku môžete si dať medzi jednotlivým počtom opakovaní prestávku a dokončiť tak sériu po krátkej chvíli.

Tréningový plán pre film - 300

Gerard Butler vo filme "300."
© 2007 Warner Bros. Pictures.

Je potrebné upozorniť, že tento ťažký tréning nebol dodržovaný hercami v príprave každodenne a nemal by ste to robiť ani vy. Zapamätajte si že tento tréning nie je určený pre začiatočníkov. Svalové vlákna sú zaťažované veľkou intenzitou a riskujete tak zranenie. Radšej sa uistite, že viete do čoho idete pred tým ako sa z vás stane Sparťan.

CVIKY:

25x Zhyby na hrazde

50x Mŕtvy ťah s váhou 60kg

50x kliky

50x Výpady na lavičku

50x Dvíhanie vystretých nôh na lavičke (Ak o záťaž pre hornú polovicu tela použite Olympijskú činku).

50x Silové premiestnenie s jednoručakami – individuálne

25x Zhyby na hrazde

Celý tento tréningový plán ukončíte úspešne vtedy keď ho ukončíte v stanovenom počte cvikov a opakovaní do časového limitu 20 min.

Kliknutím/skopírovaním linku pod textom nájdete priamo video tréning z Filmu 300.


http://www.youtube.com/watch?v=G0ETHPvJzMQ


Pekný deň.

Henrich :-)


Šport/Fitness/Kalistenika - články, tréningy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014